+36 20 292 3127

Exclusive Fitness

Mire jó a kavitációs zsírbontás?

Kavitációs zsírbontásMire, miért jó?

A kavitációs zsírbontást elsősorban azoknak ajánljuk, akiknél a test bizonyos területein (has, csípő, popsi, vagy comb, esetleg a karok) lerakódott zsírfelesleg szinte ledolgozhatatlan, mert nem reagálnak a diétára vagy a testmozgásra sem.

Modern korunk nagy kihívása, hogy alakunk szép és fiatalos maradjon az évek múlásával is. Aki nem szeretné a “szikét” választani, de lépést akar tartani, azok megtalálták a megoldást! Az esztétika területén a kavitáció használata hatalmas áttörést biztosít a test formálásában, bőrünk feszesítésében, fiatalításában és a makacs cellulitis eltüntetésében.

Mi az a cellulit?

A cellulit a bőr alatti kötőszövetek úgynevezett gélképződése, göröngyös lerakódások, amely túlzott ösztrogén termelődésre következtet. Amikor a máj nem tudja megfelelően semlegesíteni és kiüríteni az ösztrogént, akkor az ösztrogén hatására megváltozik a bőr alatti rostos kötőszövet, amely elősegíti a víz és a só visszatartását és a zsír lerakódását. A ki nem ürült salakanyagokat a kötőszövet nagy mennyiségben képes tárolni. Ez kötőszöveti elváltozást eredményez, látványban a narancs héjára emlékeztet. A cellulit nem feltétlen társul súlytöbblettel.

A kavitációs zsírbontás egy forradalmian új kezelési mód, amely maximális biztonsággal alkalmazható a következő problémákra:

Kavitációs zsírbontó készülék

Előnyei: