+36 20 292 3127

Exclusive Fitness

A kavitációs zsírbontás menete

Kavitációs zsírbontás menete

Kavitációs zsírbontás hatásaKezelések időtartama és gyakorisága:

Maximum 2×2 tenyérnyi testfelületet lehet kezelni egyszerre: pl has- derék, fenék- hátsó comb, belső comb-hátsó comb, karok.

A kezelés 40 percig tart, 20 perc UH + 20 perc RF.

Hetente egyszer végezhető, de legalább 72 órának el kell telnie két kezelés között. Az ennél gyakrabban végzett kezelés megterhelő lehet a szervezet számára, hiszen a felszabadult zsírsavak és salakanyagok kiürítése időbe telik és komoly feladatot jelent. A kavitációs zsírbontás során a megfelelő eredmények eléréséhez elengedhetetlen a következők betartása:

Az alkalmazott kezelések száma általában 6-12 alkalom, mely függ a vendég testalkatától, a zsírszövet vastagságától, a kötőszövet állapotától, narancsbőr fokától, és a kezelt terület nagyságától.

Mit érez a kezelés alatt:

A kezelés fájdalommentes és biztonságos. A kezelés során a vendég speciális, a kavitációs kezelésre jellemző ciripelő hangot hall. A kúra alatt a szokásos napi tevékenység zavartalanul folytatható, nincs szükség kompressz fáslizásra. A kezelt bőrfelületen nem alakulnak ki bevérzések, véraláfutások, ezért esztétikai szempontból a változás a kúra megkezdésének pillanatától egyértelműen csak pozitív irányú lehet.

Kavitációs zsírbontás meneteEllenjavallatok: