+36 20 292 3127

Exclusive Fitness

TRX

TRX

Szolgáltatások 0 comments 1172 Hits

A TRX a testet és az izmokat a mindennapi élet kihívásaira készíti fel, nem az izomépítés a lényeg, hanem a kiegyensúlyozott, stabil és terhelhető teljes izomzat. A TRX sikere egyszerűségében és hatékonyságában rejlik. A 70 dkg-os heveder-rendszerlényegében egy mobil edzőterem, amivel végtelen számú gyakorlat végezhető és az egész testet meg lehet vele mozgatni. […]

A TRX a testet és az izmokat a mindennapi élet kihívásaira készíti fel, nem az izomépítés a lényeg, hanem a kiegyensúlyozott, stabil és terhelhető teljes izomzat.

A TRX sikere egyszerűségében és hatékonyságában rejlik. A 70 dkg-os heveder-rendszerlényegében egy mobil edzőterem, amivel végtelen számú gyakorlat végezhető és az egész testet meg lehet vele mozgatni. A TRX-es edzésnél a saját testünket használjuk ellenállásként és az intenzitást is mi magunk határozzuk meg, így lehetséges, hogy ugyanazt az eszközt használja egy elit katona és egy modell is.

Egy TRX-es edzés sokkal intenzívebb, mint egy kardio edzés, sokkal több kalóriát égetünk el rövidebb idő alatt és az anyagcserét is annyira felpörgeti, hogy az edzés utáni regenerációra (a szervezetünk visszaállása az egyensúlyi állapotba) legalább annyi kalóriát égetünk el, mint edzés közben. Egy zsírégető cardio edzés utóégető hatása ehhez képest minimális. Ez az oka, hogy Jennifer Lopez, Mary J. Blige, Gissele Bundchen vagy itthon a vízilabda válogatott mellett Szabó Győző és Kamarás Iván is a TRX-et választotta.

 Bővebb információt a TRX-ről a Szolgáltatásaink menüpont alatt találsz!

 

 

Share It
Your Comment