+36 20 292 3127

Exclusive Fitness

Speedfitness

Speedfitness

Szolgáltatások 0 comments 1120 Hits

  A Speedfitness segítségével fejlett testtudat, karcsú, áramvonalas test, formás izmok érhetőek el, míg a zsírpárnák természetes módon csökkennek az intenzív edzés hatására. A Speedfitness edzés esetében egy külső készülékből érkeznek ugyanazok a jelek, melyek normál esetben az agyból indulnak. Az izmok az elektromos inger hatására tónusba kerülnek, azaz összehúzódnak. […]

 

A Speedfitness segítségével fejlett testtudat, karcsú, áramvonalas test, formás izmok érhetőek el, míg a zsírpárnák természetes módon csökkennek az intenzív edzés hatására.

A Speedfitness edzés esetében egy külső készülékből érkeznek ugyanazok a jelek, melyek normál esetben az agyból indulnak. Az izmok az elektromos inger hatására tónusba kerülnek, azaz összehúzódnak. Mivel a Speedfitnesszel a test izmainak szinte egészét egyszerre ingerlejük, olyan edzésintenzitást érhetünk el, melyet más módszerrel lehetetlen megvalósítani. Ennek az az oka, hogy ha több izom dolgozik egyszerre, akkor nagyobb a mozgás energiaigénye, vagyis minél több az egyszerre mozgatott izom, annál nagyobb kalória felhasználással jár a mozgás.

Bővebb információt a speedfitnessről a Szolgáltatásaink menüpont alatt találsz!

 

 

Share It
Your Comment