+36 20 292 3127

Exclusive Fitness

Infratrainer

Infratrainer

Szolgáltatások 0 comments 2108 Hits

Az INFRATRAINERBEN eltöltött 50 perc kellemesen telik, miközben szervezetünk minimum 6-800 kilokalóriát éget el, ami egy 13–17 km-es futótréningnek felel meg. Edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos mérgező anyagok (dioxin, vegyszermaradványok stb.). Ilyen méretű […]

Az INFRATRAINERBEN eltöltött 50 perc kellemesen telik, miközben szervezetünk minimum 6-800 kilokalóriát éget el, ami egy 13–17 km-es futótréningnek felel meg.

Edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos mérgező anyagok (dioxin, vegyszermaradványok stb.).

Ilyen méretű méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál, például a maratoni futásnál figyeltek meg.

Ezekből az adatokból is látható, hogy az INFRATRAINER hasonlóan gyors fogyasztó és méregtelenítő hatást ér el, mint például a hosszútávfutás, melyhez rendkívül jó erőnlét szükséges.

Bővebb információt az Inftatrainerről a Szolgáltatásaink menüpont alatt találsz!

Share It
Your Comment