+36 20 292 3127

Exclusive Fitness

Az infratrainer működési elve

Az Infratrainer működési elve

 Infratrainer

Az új wellness gép, az INFRATRAINER, egy olyan fekvőkerékpár, mely PHILIPS VITAE infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében.

Infratraner működési elveAz infrafény a világegyetem legjótékonyabb sugárzása, tökéletesen biztonságos minden élő szervezet számára. Az infrafény 2–25 mikrométer hullámhosszúságú fény, mely mélyen a bőr alá hatol, ahol hőenergiává alakul és az egész testben erős izzadást, méregtelenítést vált ki anélkül, hogy komoly hőérzetünk támadna, mint például napozáskor.

Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből.

A MAGNETVITAL SYSTEM mágnesterápia, a fekvőpadba építve, az alacsony intenzitású pulzáló mágneses frekvenciák használatával lehetővé teszi, hogy együttes módon, nagymértékben felerősítsük és maximalizálni tudjuk ezeket a pozitív hatásokat, valamint csökkenti a hátfájdalmakat is.