+36 20 292 3127

Exclusive Fitness

Hírességek véleménye

Hírességek véleménye a speedfitnessről

 

Gregor BernadettKétgyermekes dolgozó anyukaként rendkívül kevés időm jut a testmozgásra, ezért számomra ez az ideális megoldás. Heti 2-szer 15-20 perces speedfitness tréninggel ugyanazt a hatást érem el, mint 4 óra konditermi edzéssel!

Gregor Bernadett színésznő

 

 


 

Fluor TomiA  speedfitness az egyik legzsírabb dolog a világon, mert az olyan lusta dögök is rá tudják venni magukat, mint én. Persze nemcsak emiatt szeretem, az is nagyon bejön, hogy nem kell másfél-két órát súlyok emelgetésével töltenem, húsz perc alatt kész vagyok, és mégis megmozgatom minden izmom. Nagyon cool!

Fluor Tomi énekes

 


 

Jakabos Zsuzsanna Az egy hónapos nyári edzésmentes szabadidőm után mindig nehéz újra formába lendülnöm. Ebben volt segítségemre a speedfitness edzés. Az EMS tréning segítségével fele idő alatt sikerült csúcsformába kerülnöm, a szezon első Világ Kupa versenyén pedig rögtön győzelmet arattam!

Jakabos Zsuzsanna úszó

 

 


Makány MártaSoha nem sportoltam aktívan, mindig csak álmodoztam róla. A sport nekem mindig macerásnak tűnt, inkább rajzoltam helyette… Egy éve fogyókúrázom és mivel pár hónapja megállt a fogyásom, a speedfitnesst ajánlották. Pár hónapja vettem részt életem első EMS edzésén és az első perctől kezdve beleszerettem. Gyönyörű a környezet, kedvesek az emberek és persze az eredmény is azonnal észrevehető. Már el sem tudom képzelni a szerda reggeleimet speedfitness nélkül.

Makány Márta divattervező


 

Nagy AdriEléggé kiszámíthatatlanok a hétköznapjaim, ezért sokszor kellett, hogy kihagyjam a 2 órás edzéseket. Viszont a speedfitnesszel heti 2×20 perces rendszeres edzéssel már egy hónap alatt látványos változást értem el. Soha nem voltam még ilyen jó formában és a tartásom is nagyon sokat javult. Mindenki próbálja ki, én függő lettem! :)

Nagy Adri énekes